Jag ger mig aldrig i kampen mot smärtan Låt mig hjälpa dig!

Tag ett steg i rätt riktning för att må bättre eller varför inte investera i dig själv och tag en behandling i förebyggande syfte.

Vem är jag?

Med passion för hälsa och välbefinnande

Anna Hanfot heter jag, är Legitimerad Naprapat och jag är verksam på Kungsholmen i Stockholm. Jag har gick ut Naprapathögskolan 2006 och därefter tagit min legitimationspraktik i enighet med Socialstyrelsens regler. 2008 startade jag eget och nu finns jag på Victorykliniken Rehab på Västerbroplan precis vid foten av västerbron. Jag är även Västerländsk Akupunktör samt är specialistutbildad på behandling under/efter graviditet samt föreläser om detta för Leg. Naprapater och Fysioterapeuter.

Anna Hanfot

Hur jag jobbar

Alltid skräddarsytt för dig som patient.

Jag arbetar främst med människor med vanliga besvär från nacke, rygg, huvudvärk, ischias, tennisarmbågar, idrotts- och arbetsskador m.m. Du som tillbringar din vardag vid ett skrivbord och stressar för att hinna med allt från barn, mataffären, hemmet, vänner osv. Smärta och stelhet är något vår livsstil idag ofta drar med sig, men som vi faktiskt inte måste acceptera.

Ett stort intresse har även varit graviditetens relaterade bekymmer samt hur man bäst för kroppen kommer i form igen efter födseln. Vi har vid behov kontakt med en ortopedmottagning på Odenplan, en medicinsk fotvårdare på Södermalm och en Neurolog på St Göran med mera.

 Boka tid