Jag ger mig aldrig i kampen mot smärtan Låt mig hjälpa dig!

Tag ett steg i rätt riktning för att må bättre eller varför inte investera i dig själv och tag en behandling i förebyggande syfte.

Gravida

Lindring av din smärta.

Foglossning, ischias, ryggskott och smärta i skulderblad och nackregionen är mycket vanligt under graviditeten. Kanske har man redan barn sedan tidigare som måste bäras samt jobb och hushållssysslor. Tyvärr är det dessutom många manuella terapeuter/naprapater som inte behandlar gravida.

Kanske har man redan barn sedan tidigare som måste bäras samt jobb och hushållssysslor. Tyvärr är det dessutom många manuella terapeuter/naprapater som inte behandlar gravida.

Vi har visat att man med goda resultat kan undvika både sjukskrivning och kryckor. Med specialanpassad behandling så kan vi minska smärtorna och lära dig att anpassa dig efter hur just denna graviditet påverkar dig.

Tillsammans gör vi graviditeten behagligare igen.

De två åren jag arbetade på en annan naprapatklinik så tog jag hand om de flesta gravida kvinnor som kom dit. Dom hade extra mycket gravida tackvare ett samarbete med Skandinaviens största privata mödravårdsmottagning Mama Mia. Ett samarbete jag idag på min klinik fortfarande innehar.

MVC ansåg att de blivande mammorna behövde smärtlindring. Jag har även, i Mama Mias regim, hållit kurser i att komma i form igen efter förlossningen.

Ett skonsammare sätt att komma tillbaka till sin ”gamla” kropp, slippa smärtor, inkontinensbesvär och så vidare.

Jag nu arbetar ihop jag med en annan naprapat här på Kungholmen, Anna Sjögren, som även hon behandlar gravida och besvär som uppstår efter graviditeten. Vi gick tillsammans mamma mage utbildningen 2014. För mer info kika på vkrehab.

Jag har även skrivit artiklar för sveriges största gravid app preglife.

Utbildning

Jag och min Naprapat kollega Anna Sjögren har under 2016 utvecklat en kurs i Manuell medicin under och efter Graviditet. Den är utformad bara för examinerade Naprapater och ger 13 fortbildningspoäng hos Svenska Naprapatförbundet.

 Boka tid