Gravida

Foglossning, ischias, ryggskott och smärta i skulderblad och nackregionen är mycket vanligt under graviditeten. Kanske har man redan barn sedan tidigare som måste bäras samt jobb och hushållssysslor. Tyvärr är det dessutom många manuella terapeuter/naprapater som inte behandlar gravida.

 

De två åren jag arbetade på en annan naprapatklinik så tog jag hand om de flesta gravida kvinnor som kom dit. Dom hade extra mycket gravida tackvare ett samarbete med Skandinaviens största privata mödravårdsmottagning Mama Mia. Ett samarbete jag idag på min klinik fortfarande innehar. MVC ansåg att de blivande mammorna behövde smärtlindring. Jag har även, i Mama Mias regim, hållit kurser i att komma i form igen efter förlossningen. Ett skonsammare sätt att komma tillbaka till sin ”gamla” kropp, slippa smärtor, inkontinensbesvär och så vidare.

 

Så det finns hopp!

 

Vi har visat att man med goda resultat kan undvika både sjukskrivning och kryckor. Med specialanpassad behandling så kan vi minska smärtorna och lära dig att anpassa dig efter hur just denna graviditet påverkar dig.  

 

Ring så svarar jag på frågor och så gör vi graviditeten behagligare igen.    

 

Jag nu arbetar ihop jag med en annan naprapat här på Kungholmen, Anna Sjögren, som även hon behandlar gravida och besvär som uppstår efter graviditeten. Vi gick tillsammans mamma mage utbildningen 2014. För mer info:
www.vkrehab.se och www.mammamage.se

 

Jag och min Naprapat kollega Anna Sjögren har under 2016 utvecklat en kurs i Manuell medicin under och efter Graviditet. Den är utformad bara för examinerade Naprapater och ger 13 fortbildningspoäng hos Svenska Naprapatförbundet.

Läs mer här!

I samarbete med: