Vill du hör lite mer om foglossning och se hur jag jobbar, titta på denna video där jag blir intervjuad av en av mina patienter. Video >>

GRAVIDA

Lindring av din smärta.

Foglossning, ischias, ryggskott och smärta i skulderblad och nackregionen är mycket vanligt under graviditeten. Kanske har man redan barn sedan tidigare som måste bäras samt jobb och hushållssysslor. Tyvärr är det dessutom många manuella terapeuter/naprapater som inte behandlar gravida.

Vi har visat att man med goda resultat kan undvika både sjukskrivning och kryckor. Med specialanpassad behandling så kan vi minska smärtorna och lära dig att anpassa dig efter hur just denna graviditet påverkar dig.

Foglossning

Ischias

Ryggskott

Smärta i skulderblad

Tillsammans gör vi
graviditeten behagligare igen.

De två åren jag arbetade på en annan naprapatklinik så tog jag hand om de flesta gravida kvinnor som kom dit. Dom hade extra mycket gravida tackvare ett samarbete med Skandinaviens största privata mödravårdsmottagning Mama Mia. Ett samarbete jag idag på min klinik fortfarande innehar.
MVC ansåg att de blivande mammorna behövde smärtlindring. Jag har även, i Mama Mias regim, hållit kurser i att komma i form igen efter förlossningen.

Jag nu arbetar ihop jag med en annan naprapat här på Kungholmen, Anna Sjögren, som även hon behandlar gravida och besvär som uppstår efter graviditeten. Vi gick tillsammans mamma mage utbildningen 2014. För mer info kika på vkrehab.
Jag har även skrivit artiklar för sveriges största gravid app preglife.

Utbildning

Jag och min Naprapat kollega Anna Sjögren har under 2016 utvecklat en kurs i Manuell medicin under och efter Graviditet. Den är utformad bara för examinerade Naprapater och ger 13 fortbildningspoäng hos Svenska Naprapatförbundet.

Ett skonsammare sätt att komma tillbaka till sin ”gamla” kropp, slippa smärtor, inkontinensbesvär och så vidare.